Ser Parrano-Roladki Tymiankowe
Ser Parrano-Roladki z tymiankiem wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób lubiło ten chleb. Mieszanka sera parrano, ciepłej wody, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Roladki ze szczypiorkiem i tymiankiem, Bułki parmezan i tymianek bez zagniatania na noc, oraz Grillowany ser z tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać 2 1/2 szklanki mąki, tymianek, sól, i jajko do mieszaniny drożdży; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. 10 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lekko lepkie). Przykryć ciasto; odstawić 10 minut. Zagnieść w ser Parrano, aż dobrze połączone.
Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji i uformować każdą porcję w kulkę.
Umieść każdą kulkę na blasze do pieczenia posypanej mąką kukurydzianą. Lekko pokryć wierzchy rolek sprayem do gotowania; przykryć folią.
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Piec rolki w 400 przez 18 minut lub aż rumiane na wierzchu i na dole.
Usunąć rolki z blachy do pieczenia; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.