Ser kozi, cebula dymka i pietruszka suflety

Ser kozi, cebula dymka i pietruszka suflety
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj koziego sera, dymki i sufletów z pietruszki. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Cebula dymka i kozi ser chleb budyń, Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi, oraz Suflet Z Koziego Sera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło cztery 200 ml ramekiny lub naczynia żaroodporne, lub sześć 150 ml. Ustaw naczynia na blasze do pieczenia, aby ułatwić ich wyjęcie z piekarnika. Masło roztopić na grubej patelni, wymieszać z mąką i gotować, mieszając, przez 1 min. Powoli wymieszać z mlekiem, aby uzyskać gęsty sos. Gotować na wolnym ogniu przez 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki, dymkę, kozi ser, żółtka, trzy ćwierci parmezanu i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Ser KoziSer Kozi
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Białka ubić, aż będą sztywne, następnie złożyć w sosie w trzech partiach, przecinając mieszaninę za każdym razem, aby włączyć białko jaja bez utraty zbyt dużo powietrza z mieszanki. Podzielić na przygotowane potrawy i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Piec przez 20 minut dla małych potraw i 25 minut dla większych, aż wzrośnie i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać bez opóźnień.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn