Ser kozi, cebula dymka i pietruszka suflety
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj koziego sera, dymki i sufletów z pietruszki. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Cebula dymka i kozi ser chleb budyń, Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi, oraz Suflet Z Koziego Sera są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Masło cztery 200 ml ramekiny lub naczynia żaroodporne, lub sześć 150 ml. Ustaw naczynia na blasze do pieczenia, aby ułatwić ich wyjęcie z piekarnika. Masło roztopić na grubej patelni, wymieszać z mąką i gotować, mieszając, przez 1 min. Powoli wymieszać z mlekiem, aby uzyskać gęsty sos. Gotować na wolnym ogniu przez 2 min.
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki, dymkę, kozi ser, żółtka, trzy ćwierci parmezanu i przyprawy.
Białka ubić, aż będą sztywne, następnie złożyć w sosie w trzech partiach, przecinając mieszaninę za każdym razem, aby włączyć białko jaja bez utraty zbyt dużo powietrza z mieszanki. Podzielić na przygotowane potrawy i posypać pozostałym parmezanem.
Piec przez 20 minut dla małych potraw i 25 minut dla większych, aż wzrośnie i złoty.