Ser buraczano-Kozi " Ravioli
Przepis Buraczano-kozi ser " Ravioli może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, szczypiorek, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miód Kozi Ser Burak"Ravioli", Ravioli Z Buraków Nadziewane Ricottą, Kozim Serem I Miętą, oraz Ravioli buraczane z sosem "kozi ser" z orzechów piniowych, sosem Rozmarynowo-śmietankowym, dojrzewającym octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przykryć buraki wodą i doprowadzić do wrzenia. Buraki dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, około 1 godziny.
Odcedzić i ostudzić. Obrać buraki i pokroić je w poprzek 1/4 cala grubości; będziesz potrzebował 64 plastry.
W małej miseczce zmiksować kozi ser ze zmielonym szczypiorkiem i doprawić solą i pieprzem. Ułóż 32 rundy buraków na powierzchni roboczej. Łyżeczkę koziego sera przełożyć na środek każdej rundy i ułożyć Pozostałe 32 rundy; lekko nacisnąć.
Przełożyć buraczane ravioli na talerze lub talerz.
W małej misce, połączyć cukier, ocet i sos sojowy i mieszać do rozpuszczenia cukru. Łyżka sos na ravioli i skropić oliwą z oliwek.
Udekorować szczypiorkiem i podawać.