Ser buraczano-Kozi " Ravioli

Ser buraczano-Kozi
Przepis Buraczano-kozi ser " Ravioli może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, szczypiorek, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miód Kozi Ser Burak"Ravioli", Ravioli Z Buraków Nadziewane Ricottą, Kozim Serem I Miętą, oraz Ravioli buraczane z sosem "kozi ser" z orzechów piniowych, sosem Rozmarynowo-śmietankowym, dojrzewającym octem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, przykryć buraki wodą i doprowadzić do wrzenia. Buraki dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i ostudzić. Obrać buraki i pokroić je w poprzek 1/4 cala grubości; będziesz potrzebował 64 plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
W małej miseczce zmiksować kozi ser ze zmielonym szczypiorkiem i doprawić solą i pieprzem. Ułóż 32 rundy buraków na powierzchni roboczej. Łyżeczkę koziego sera przełożyć na środek każdej rundy i ułożyć Pozostałe 32 rundy; lekko nacisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser KoziSer Kozi
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Przełożyć buraczane ravioli na talerze lub talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
W małej misce, połączyć cukier, ocet i sos sojowy i mieszać do rozpuszczenia cukru. Łyżka sos na ravioli i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
RavioliRavioli
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Udekorować szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn