Ser Awendaw
Ser Awendaw może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Rogaliki z sezamem i serem Feta-bułeczki z serem macedońskim-Kifli, oraz Brukselka, jabłko i Brie Grillowany ser z bitym kozim serem.
Instrukcje
Przynieś 1 łyżeczkę. sól i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę i wracaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, ubijanie często, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Usunąć kaszę z ognia i ubić na maśle.
Ubić około 1/4 gorącej mieszanki kaszy do jaj; ubić mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszanki kaszy. Stopniowo ubijaj mleko.
Trzepaczka w mąki kukurydzianej i pozostałe 1/2 łyżeczki. sól. Wymieszać z serem i zmieloną czerwoną papryką.
Mieszankę kaszy wlać do lekko nasmarowanej 2 1/2 qt. naczynie do pieczenia.
Piec w 375 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do złotego koloru i ustawić.