Przepis Semolina Gnocchi z Oxtail Ragù może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1273 kalorii. Na $5.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka marchwi, gałązki rozmarynu, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ragu wieprzowe z kaszą manną Gnocchi, Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), oraz Oxtail Ragu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posypać wołami solą i pieprzem, następnie mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oxtail
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Rozgrzać olej w ciężkim szerokim garnku żaroodpornym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać oxtails; gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
5
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj seler, marchew i cebulę do garnka. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i smażyć, aż warzywa brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj wino i pomidory. Gotować, aż zgęstnieje do grubego sosu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Posypać czosnkiem. Związać pietruszkę, rozmaryn i liście laurowe sznurkiem kuchennym i dodać do garnka. Powrót oxtails do puli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Oxtail
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodać cały bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Dusić oxtails aż bardzo miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
11
Przełożyć oxtails do obramowanej blachy do pieczenia. Używając masher ziemniaków, zmiażdżyć soki i warzywa w garnku do grubego sosu. Mięso zdjąć z wołów i dodać do sosu. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oxtail
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Przynieś mleko, masło i sól, aby gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę manną. Wymieszać, aż kasza manna jest bardzo gęsta i bulgotanie, o 3 protokół.
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć z ognia; wymieszać w żółtkach, 1 na raz, następnie 1 szklanka parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Umieść garnek na małym ogniu i wymieszaj 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Rozłóż kaszę manną w przygotowanym naczyniu. Przykryć i schłodzić do twardości, co najmniej 2 godziny i do 2 dni. Rozgrzej piekarnik do 246°. masło 15x10x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Używając okrągłego noża 1 3/4 cala, Wytnij jak najwięcej gnocchi z semoliny; ułóż w przygotowanym naczyniu. Wierzch ciepłą szmatką posypać pozostałym 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu