Semolina gnocchi z Oxtail Ragù

Semolina gnocchi z Oxtail Ragù
Przepis Semolina Gnocchi z Oxtail Ragù może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1273 kalorii. Na $5.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka marchwi, gałązki rozmarynu, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ragu wieprzowe z kaszą manną Gnocchi, Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), oraz Oxtail Ragu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać wołami solą i pieprzem, następnie mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
OxtailOxtail
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Rozgrzać olej w ciężkim szerokim garnku żaroodpornym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać oxtails; gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj seler, marchew i cebulę do garnka. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i smażyć, aż warzywa brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj wino i pomidory. Gotować, aż zgęstnieje do grubego sosu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Posypać czosnkiem. Związać pietruszkę, rozmaryn i liście laurowe sznurkiem kuchennym i dodać do garnka. Powrót oxtails do puli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
OxtailOxtail
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać cały bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dusić oxtails aż bardzo miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
11
Przełożyć oxtails do obramowanej blachy do pieczenia. Używając masher ziemniaków, zmiażdżyć soki i warzywa w garnku do grubego sosu. Mięso zdjąć z wołów i dodać do sosu. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
OxtailOxtail
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Przynieś mleko, masło i sól, aby gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę manną. Wymieszać, aż kasza manna jest bardzo gęsta i bulgotanie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z ognia; wymieszać w żółtkach, 1 na raz, następnie 1 szklanka parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3
Umieść garnek na małym ogniu i wymieszaj 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Rozłóż kaszę manną w przygotowanym naczyniu. Przykryć i schłodzić do twardości, co najmniej 2 godziny i do 2 dni. Rozgrzej piekarnik do 246°. masło 15x10x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Używając okrągłego noża 1 3/4 cala, Wytnij jak najwięcej gnocchi z semoliny; ułóż w przygotowanym naczyniu. Wierzch ciepłą szmatką posypać pozostałym 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
GnocchiGnocchi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Piec do ogrzania przez, 10 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn