Seler-trzymać palce i Dip
Seler-Stick palce i Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz migdały, łodygi selera, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Makaron orzechowy z chrupiącym selerem i liśćmi selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rezerwy 1 łyżka. Serek i rozłożyć pozostały serek równomiernie w 8-calowym owalnym naczyniu do pieczenia.
Salsę posmarować serem śmietankowym.
Posypać startym cheddarem.
Piec, aż ser się rozpuści, około 15 minut.
Na jednym końcu każdego patyczka selera ułożyć odrobinę sera śmietankowego i nacisnąć pokrojony migdał na Serek śmietankowy. Ułóż palce selera na półmisku i podawaj z gorącym dipem.