Seler Tortino
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Seler Tortino może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 293 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz seler, świeżo liście tymianku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tortino D ' Azzima (placek Macy), Kalafior i brokuły Tortino (Frittata), oraz Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
W 10-calowej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej aż do palenia.
Dodać cebulę i seler i gotować, aż bardzo miękkie, o 10 do 12 protokół.
Dodać jajka, tymianek i sól i pieprz i kontynuować gotowanie na górze pieca, aż dopiero zaczyna się ustawić, O 6 do 7 protokół.
Umieścić w piekarniku i gotować, aż zestaw, o 8 do 9 Więcej minut.
Wyjąć, obrócić na talerz i pokroić w kliny, aby podawać z kurczakiem.