Seler-Cebula Popovers
Seler-cebula Popovers to przystawka, która serwuje 12. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 133 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli cebulowej, cebuli, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 24 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa cebulowa z serową cebulą Popovers, Karmelizowana cebula i Szwajcarskie Popovers, oraz Farsz z cebuli, selera i grzybów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól cebulową i sól selera.
Połącz jajka, mleko, cebulę, seler i masło; wymieszaj z suchymi składnikami, aż się zmiksują. Nasmaruj i posyp mąką spód i boki 12 kubków popover; napełnij dwie trzecie ciastem.
Piec w temperaturze 450° przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę do 350° (Nie otwieraj drzwiczek piekarnika).
Piec 25 minut dłużej lub do głębokiego złotego koloru (nie podpiecz). Natychmiast Wytnij szczelinę w górnej części każdego popover, aby umożliwić ucieczkę pary.