Seattle 1-2 Farsz
Seattle One-Two farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz grzyby crimini, blok soli himalajskiej, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Seattle Dogs, Seattle Dogs, oraz Seattle Coffee Mug Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 stopni F.
Do farszu ostryg: ostrygi przeciąć, zachowując skorupki do serwowania potraw (oczyścić przed użyciem).
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać seler, marchew, i cebula i gotować, aż miękkie, 8 do 10 protokół.
Dodać zioła i gotować, aż pachnące.
Posiekaj ostrygi i dodaj do patelni przez 30 sekund.
Wymieszać w kostkach chleb kukurydziany i dodać bulion z kurczaka, 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż mieszanina przypomina farsz. Doprawić solą i pieprzem.
W razie potrzeby dodaj więcej ziół. Zdejmij patelnię z ognia i umieść mieszaninę farszu w zarezerwowanych muszlach ostryg. Trzymaj nadziewane muszle na grillu, aż będą gotowe do podania.
Podgrzać blok soli himalajskiej na grillu do 350 stopni F, około 30 minut.
Wydrąż grzyby crimini, utrzymując czapkę w stanie nienaruszonym i w całości. Lekko nasmaruj grzybki crimini i umieść na bloku soli himalajskiej, aby ogrzać podstawę podczas gotowania mieszanki farszu.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać seler, marchew, i cebula i gotować, aż miękkie, 8 do 10 protokół.
Dodać pokrojone w plasterki kurki grzyby i zioła i gotować przez kolejne 3 protokół.
Wymieszać w kostkach chleb kukurydziany i dodać bulion z kurczaka, 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż mieszanina przypomina farsz. Doprawić solą i pieprzem.
W razie potrzeby dodaj więcej ziół. Zdjąć patelnię z ognia i umieścić mieszaninę farszu w czapkach grzybowych.
Umieścić nadziewane czapki z powrotem na bloku soli himalajskiej, aż będzie gotowy do podania.
Podawać 1 nadziewane muszli ostryg i 1 nadziewane grzyb cap na każdym talerzu.