Seattle One-Two farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz grzyby crimini, blok soli himalajskiej, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Seattle Dogs, Seattle Dogs, oraz Seattle Coffee Mug Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Do farszu ostryg: ostrygi przeciąć, zachowując skorupki do serwowania potraw (oczyścić przed użyciem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)
3
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać seler, marchew, i cebula i gotować, aż miękkie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodać zioła i gotować, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Posiekaj ostrygi i dodaj do patelni przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Wymieszać w kostkach chleb kukurydziany i dodać bulion z kurczaka, 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż mieszanina przypomina farsz. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
W razie potrzeby dodaj więcej ziół. Zdejmij patelnię z ognia i umieść mieszaninę farszu w zarezerwowanych muszlach ostryg. Trzymaj nadziewane muszle na grillu, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Nadziewane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1
Podgrzać blok soli himalajskiej na grillu do 350 stopni F, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różowa Sól Himalajska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wydrąż grzyby crimini, utrzymując czapkę w stanie nienaruszonym i w całości. Lekko nasmaruj grzybki crimini i umieść na bloku soli himalajskiej, aby ogrzać podstawę podczas gotowania mieszanki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
Różowa Sól Himalajska
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać seler, marchew, i cebula i gotować, aż miękkie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodać pokrojone w plasterki kurki grzyby i zioła i gotować przez kolejne 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Wymieszać w kostkach chleb kukurydziany i dodać bulion z kurczaka, 1/2 szklanki na raz, mieszając, aż mieszanina przypomina farsz. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
W razie potrzeby dodaj więcej ziół. Zdjąć patelnię z ognia i umieścić mieszaninę farszu w czapkach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Umieścić nadziewane czapki z powrotem na bloku soli himalajskiej, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różowa Sól Himalajska
8
Podawać 1 nadziewane muszli ostryg i 1 nadziewane grzyb cap na każdym talerzu.