Seared Sea przegrzebki na Azjatyckie Slaw
Seared Sea przegrzebki na Azjatyckie Slaw jest a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sos sojowy, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Z Karmelizowanym Mango Slaw, Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Octem Banyuls I Cykorią Slaw, oraz Zapiekane przegrzebki z azjatyckim sosem limonkowo-chile.
Instrukcje
Połączyć kapustę i rzodkiewki w dużej misce; odstawić.
Połącz ocet ryżowy, sos sojowy, 1 łyżeczkę oleju i czerwoną paprykę, dobrze mieszając trzepaczką.
Ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki solą i czarnym pieprzem.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Ułóż 1 mieszankę kapusty szklanki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 4 przegrzebki.
Każdą porcję skropić 1 łyżką octu, każdą porcję posypać 1/2 łyżeczki sezamu.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.