Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Owoce morza Plateau może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 29g białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz wodę, udekoruj: cytrynowe kliny, chrzanowy sos koktajlowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Płaskowyż Meksykański, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza* dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; krewetki obrać i devein, w razie potrzeby, pozostawiając ogony nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
3
Doprowadzić 1 szklankę wody i wina do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Dodać małże; przykryć i powrócić do wrzenia. Gotować 4 do 5 minut. Natychmiast usuń otwarte małże za pomocą łyżki szczelinowej. Kontynuuj gotowanie pozostałych Małży 2 do 3 minut; inne mogą się otworzyć. Należy wyrzucić nieotwarte małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
5
Ułóż 3 stopniowane tace lub patelnie do pizzy i 2 stopniowane cokole do ciast, używając największej tacy jako podstawy, a kończąc na najmniejszej; bezpieczne tace z kwiatową gliną. Kopiec tacki z lodem. Ułóż owoce morza na lodzie.