Scotch rosół II

Scotch rosół II
Scotch rosół II wymaga mniej więcej 12 godzin i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 185 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Jeśli masz jęczmień, pieprz, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako napój. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bulion Szkocki, Bulion Szkocki, oraz Bulion Szkocki.

Instrukcje

1
Aby zrobić wywar, włóż do dużego garnka golonki jagnięce, 3 cebule, 3 rzepy, 2 marchewki, ziarna pieprzu i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 3 godziny. Przejrzyj powierzchnię w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Usunąć trzonki i wszelkie mięso, które spadło z kości i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Wyjąć mięso z kości i drobno posiekać, a następnie przykryć i schłodzić. Odcedzić wywar, odrzucając warzywa. Ostudzić bulion i przechowywać w lodówce przez noc, lub do momentu, gdy tłuszcz ustawi się na górze i może być odstawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Przykryć jęczmień wodą i moczyć przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
5
Włożyć kolbę do dużej patelni i delikatnie podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Dodać odsączony jęczmień, marchew, cebulę, por, seler i rzep. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż jęczmień i warzywa są po prostu gotowane. Powrót mięso na patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Dobrze doprawić i podawać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
RzepaRzepa
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn