Scotch Egg
Need a napój bezmleczny? Scotch Egg może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, płatki kukurydziane, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Jajko Szkockie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 4 jajka w malejsaucepanie; dodaj zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; wyjąć z ogrzania, przykryć i odstawić na 3 minuty.Ostrożnie odcedzić, a następnie napełnićpan z lodowatej wody, aby schłodzić jajka. Delikatnie łuskać muszle i ostrożnie obierać podbierać bieżącą wodę.
Umieścić jajka w zimnej wodzie, przykryć i schłodzić do cold.DO naprzód: może być 1 dzień do przodu.Przechowywać w lodówce.
Ułożyć mąkę w szerokiej misce irumienione płatki kukurydziane w innej szerokiej płytce. Podziel kiełbasę na 4 równe porcje.Pokrój 1 porcję kiełbasy na cienką pasztet na długość pasztetu.
Ułożyć 1 miękko ugotowaną gałkę na wierzchu kiełbasy i owinąć kiełbasę wokół jajka, uszczelniając całkowicie zamknąć.Powtórz z pozostałościamiosażenie i jaja.
Ubijaj pozostałe 2 jajka w mieszance. Pracując z 1 kiełbasą owiniętą na raz, jajka zanurzamy w mące, wytrząsamy nadmiar, następnie wkładamy do mycia jaj.
Zwijamy w płatkach kukurydzianych. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu.Przechowywać w lodówce, odkryte.
Przymocuj głęboką frythermometr do bokuduży ciężki garnek.
Smażyć jajka, okazjonalnie obracając i utrzymując temperaturę oleju na poziomie 350 ° F, aż kiełbasa będzie gotowana przez i pieczywo jest złocisto-brązowe i chrupiące, 5-6 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść jajka na papierowe papierki do drenażu. Sezonowo z solą ibiałką.
Podawać na ciepło z musztardą.