Scooped: Irish Coffee Ice Cream z ogoloną ciemną czekoladą i kandyzowanymi orzechami pekan

Scooped: Irish Coffee Ice Cream z ogoloną ciemną czekoladą i kandyzowanymi orzechami pekan
Scooped: Irish Coffee Ice Cream z ogoloną ciemną czekoladą i kandyzowanymi orzechami pekan może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 411 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczone buraki i lody z ciemnej czekolady, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego, pomarańczy i kandyzowanych orzechów pekan, oraz Sorbet Z Gorzkiej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać cukier do rondla trzy kwarty z wystarczającą ilością wody, aby tylko zwilżyć cukier, o 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
3
Niech tworzą Karmel i ciemnieją, obracający się garnek, jeśli tworzą się gorące punkty. Kiedy karmel zmieni kolor na ciemny bursztyn i zacznie palić, wyłącz ciepło i wymieszaj masło drewnianą łyżką. Karmel będzie bąbelkowy, więc uważaj na parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Gdy masło jest w pełni zintegrowane, dodać pół na pół w stałym strumieniu i mieszać do połączenia. Karmel będzie bąbelkiem i parą. Gdy nabiał jest w pełni włączony, dodać mieloną kawę, sól i 1 łyżkę whisky. Jeśli karmel się wchłonie, mieszaj na małym ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
WhiskeyWhiskey
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
W dużej misce, ubić żółtka dobrze, aż cytrynowy w kolorze i zagęścić (będą spadać trzepaczką wstążki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj chochlę mieszanki karmelu do żółtek, stale ubijając. Powtarzaj, aż dno miski będzie ciepłe w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
ChochlaChochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Miksturę żółtkową przełożyć do garnka i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Powrót garnek na małym ogniu i niech budyń zagęścić, mieszając często drewnianą łyżką. Krem robi się, gdy pokrywa tył łyżki i palec przesunięty w poprzek pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Wyjąć z ognia i wymieszać z pozostałą whisky.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
10
Przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc lub co najmniej 8 godzin.
11
Ubijaj krem zgodnie z instrukcją maszyny. Kiedy lody są prawie gotowe, powoli posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12
Dodaj pekan, grubo posiekane, jak również, jeśli chcesz (Lub zachować całość do dekoracji później).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
13
Przenieść lody do hermetycznego pojemnika i zamrozić na 2 do 3 godzin, lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn