Schłodzone białe Gazpacho to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, sok winogronowy, olej z orzechów włoskich i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzone Białe Gazpacho, Schłodzone Hiszpańskie białe Gazpacho z " Mąkizobacz też, oraz Schłodzone Gazpacho Z Marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść migdały, orzeszki piniowe, czosnek, winogrona, sok winogronowy, wodę i chleb w blenderze i przecier na gładką masę. Przecedzić mieszaninę do miski. Schłodzić zupę przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Winogronowy
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
( 23)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Winogrona
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjmij zupę z lodówki i złóż bitą śmietanę do zupy. Zakończyć kilkoma łyżkami oleju verjus i orzechów włoskich. Chochla do misek i udekorować każdy szczypiorkiem, migdałami i winogronami, w razie potrzeby.