Schłodzona Zupa Z Cukinii
Schłodzona zupa z cukinii może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i wegetariański przepis ma 78 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, sok z cytryny, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Cukinii, Schłodzona Zupa Z Cukinii, oraz Schłodzona zupa z cukinii z Portulaką.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, koper włoski, i czosnek w gorącej oliwie z oliwek w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 minut; dodać cukinię, i podsmażyć 3 protokół. Wymieszać bulion warzywny i wodę; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Zdjąć z ognia. Proces za pomocą ręcznego blendera 4 minuty lub do gładkości. Wymieszać z maślanką, solą, octem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do 2 dni.