Schłodzona zupa z awokado z chipsami Tortilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej zupy z awokado z chipsami Tortilla. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 180 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ogórek, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schłodzona Zupa Tortilla, Dip z awokado-kukurydza z domowymi chipsami Tortilla, oraz Meksykańska Sałatka z krewetkami i awokado z chipsami Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników (przez awokado) w blenderze; dodaj 1/4 łyżeczki soli. Proces do uzyskania gładkiej konsystencji; wymieszać 1/8 łyżeczki soli i posiekaną świeżą kolendrę. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Lekko pokryć tortille sprayem do gotowania.
Połączyć pozostałe 1/8 łyżeczka soli, kminek, i 1/8 łyżeczka chile proszku w małej misce; posypać mieszankę kminku na tortille, podrzucając delikatnie do herbu. Ułóż tortille w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 5 minut lub do chrupkości. Chłodno na patelni.
Umieść 1 szklankę zupy w każdej z 4 misek; wierzch równomiernie z paskami tortilla.