Schłodzona Pieczona Zupa Pieprzowo-Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej pieczonej zupy pieprzowo-Mango. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 98 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól, śmietanę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą, oraz Schłodzona pieczona zupa z czerwonej papryki z awokado-Salsa Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową. Broil 5 cali od ciepła 15 minut lub do blister.
Umieść paprykę w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obieramy, odrzucamy Skórki.
Proces papryki i mango w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać nektar z mango i 6 kolejnych składników; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji*. Przykryć i schłodzić mieszaninę 2 godziny. Top z kwaśną śmietaną, i udekorować świeżą miętą, w razie potrzeby.
* Uwaga: w razie potrzeby, naciśnij mieszankę mango przez sitko z siatki drucianej, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia płynu. Wyrzucić miąższ i substancje stałe. Odcedzanie i odrzucanie ciał stałych daje mniejszą objętość, ale sprawia, że zupa jest bardzo gładka.