Schab Z Desek Cedrowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cedar Plank schabowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 110 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać heinz bbq sauce classic &, schab, nieleczona deska cedrowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cedar-Deska Łosoś, Deska Cedrowa Łosoś, oraz Deska Cedrowa Rum Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz deskę w wodzie, umieszczając ciężar na desce, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Moczyć 4 godziny.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać sos barbecue, sos teriyaki i skórkę pomarańczową do wymieszania. Rezerwa połowę mieszanki sosu barbecue do serwowania z gotowanym mięsem.
Wierzch deski posmarować olejem, wierzch mięsem.
Umieścić na ruszcie z grilla; przykryć pokrywką.
Grilluj 1 godzinę lub do momentu, aż mięso zostanie zrobione( 63°), obracając i szczotkując pozostałą mieszanką sosu barbecue przez ostatnie 20 minut.
Mięso wyjąć z grilla; przykryć luźno folią.
Przełożyć mięso na deskę do krojenia. Odrzuć deskę.
Mięso pokroić w cienkie plasterki.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką sosu barbecue.