Schab z Brandy i suszonymi wiśniami
Schab z Brandy i suszonymi wiśniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.67 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liść laurowy, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Schab z wiśniami, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wiśnie i brandy w małej misce.
Posypać wieprzowinę równomiernie musztardą, pieprzem i solą.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 8 minut, obracając wieprzowinę co 2 minuty lub aż rumiane.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać cebulę i czosnek. Przykryć i gotować 5 protokół.
Dodać mieszankę wiśni, bulion, galaretkę, tymianek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Wieprzowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny lub do miękkości.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 10 minut. Odrzuć liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 3 protokół).
Nuta wina: wieprzowina dobrze komponuje się ze wszystkim, od Rieslinga po cabernet sauvignon. Najlepsze dopasowanie zależy od smaków używanych do gotowania wieprzowiny. W tym przypadku suszone wiśnie, brandy i galaretka dodają słodyczy. W rezultacie gęsty, miękki, jammy, owocowy czerwony jak Australijski shiraz byłby wspaniałym partnerem. Spróbuj Grant Burge "Barossa Vines" Shiraz z australijskiej Doliny Barossa. The 2001 is about $ - Karen MacNeil