Schab z Brandy i suszonymi wiśniami

Schab z Brandy i suszonymi wiśniami
Schab z Brandy i suszonymi wiśniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.67 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liść laurowy, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Schab z wiśniami, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wiśnie i brandy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić 1 godzinę.
3
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Posypać wieprzowinę równomiernie musztardą, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać wieprzowinę; gotować 8 minut, obracając wieprzowinę co 2 minuty lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać cebulę i czosnek. Przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać mieszankę wiśni, bulion, galaretkę, tymianek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Wieprzowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 10 minut. Odrzuć liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Nuta wina: wieprzowina dobrze komponuje się ze wszystkim, od Rieslinga po cabernet sauvignon. Najlepsze dopasowanie zależy od smaków używanych do gotowania wieprzowiny. W tym przypadku suszone wiśnie, brandy i galaretka dodają słodyczy. W rezultacie gęsty, miękki, jammy, owocowy czerwony jak Australijski shiraz byłby wspaniałym partnerem. Spróbuj Grant Burge "Barossa Vines" Shiraz z australijskiej Doliny Barossa. The 2001 is about $ - Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
RieslingRiesling
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn