Schab z Brandy i suszonymi wiśniami

Schab z Brandy i suszonymi wiśniami
Schab z Brandy i suszonymi wiśniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.67 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liść laurowy, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Schab z wiśniami, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wiśnie i brandy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odstawić 1 godzinę.
3
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Posypać wieprzowinę równomiernie musztardą, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać wieprzowinę; gotować 8 minut, obracając wieprzowinę co 2 minuty lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać cebulę i czosnek. Przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodać mieszankę wiśni, bulion, galaretkę, tymianek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Wieprzowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 10 minut. Odrzuć liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Nuta wina: wieprzowina dobrze komponuje się ze wszystkim, od Rieslinga po cabernet sauvignon. Najlepsze dopasowanie zależy od smaków używanych do gotowania wieprzowiny. W tym przypadku suszone wiśnie, brandy i galaretka dodają słodyczy. W rezultacie gęsty, miękki, jammy, owocowy czerwony jak Australijski shiraz byłby wspaniałym partnerem. Spróbuj Grant Burge "Barossa Vines" Shiraz z australijskiej Doliny Barossa. The 2001 is about $ - Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
RieslingRiesling
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn