Schab wieprzowy z koprem włoskim i czosnkiem

Polędwica wieprzowa z koprem włoskim i czosnkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 414 kalorii, 64G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $3.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym, Schab Pieczony Z Rozmarynem, Czosnkiem I Koprem Włoskim, oraz Schab wieprzowy w białym winie z czosnkiem, koprem i rozmarynem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. pozostaw wieprzowinę w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Umieść wieprzowinę, tłustą stronę do góry, na patelni wystarczająco dużej, aby wygodnie ją trzymać. W misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze przetworzyć czosnek, rozmaryn, skórkę z cytryny i nasiona kopru włoskiego, aż do zgrubnego posiekania.
Dodać oliwę z oliwek, musztardę, sól i pieprz i proces, aż utworzy gładką pastę. Pocierać pastę na wierzchu wieprzowiny i smażyć przez 1 do 1 1/4 godziny, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F.
Wyjąć z piekarnika, przenieść na deskę do krojenia i przykryć folią aluminiową. Odstawić na 20 minut, następnie zdjąć sznurki, pokroić między kości i podawać na ciepło.