Schab rolowany z rodzynkami kalifornijskimi i ziołami
Schab rolowany z rodzynkami kalifornijskimi i ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, czosnek, pocierać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczka wieprzowa w rolce ziołowej ze skwarkami, Schab pieczony z ziołami i czosnkiem, oraz Baklava rolowana ze złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Zmiksować 2 szklanki rodzynek w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Używając długiego noża do krojenia, z polędwicą wieprzową skierowaną wzdłuż o godzinie 12, wykonaj głębokie cięcie na prawą krawędź na całej długości pieczenia.
Przetoczyć pieczeń w lewo. Następnie, zaczynając od tego cięcia, trzymając nóż pod kątem, Wytnij kolejne Głębokie na 3/4 cala cięcie wzdłuż poprzedniego cięcia. Keep turning pieczeń, powtarzając te 3/4-inch-Głębokie kawałki, aż masz jeden duży kwadrat ' arkusz wieprzowiny.
W ciężkich dnie saute patelni, saute cebuli w oliwie z oliwek, aż karmelizowane i miękkie.
Dodaj pozostałe składniki i dusić na niskim 15 do 20 minut, aż smaki mieszają.
Wymieszaj musztardę Dijon, mielone ząbki czosnku i 2 do 3 łyżek oliwy z oliwek. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. doprawić wieprzowinę z obu stron solą i pieprzem.
Rozprowadzić nadzienie równomiernie na spłaszczonym lędźwiu do 3/4 cala wokół wszystkich krawędzi.
Roll schab jelly roll stylu i związać sznurkiem.
Rozprowadzić pocierać na zewnątrz walcowanego schabu.
Piec, fastrygowanie od czasu do czasu, 45 do 60 minut, do temperatury wewnętrznej co najmniej 140 stopni F dla średnich, 150 stopni F dla soczystych średnich-dobrze.
Pozostaw 10 do 15 minut przed krojeniem. Pokroić i podać.