Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego

Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego
Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym, Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, oraz Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń.

Instrukcje

1
W dużym garnku, toast wszystkie przyprawy na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać wodę, sól, brązowy cukier i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać solankę do dużej patelni i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Do solanki włożyć pieczeń wieprzową, mięsistą stronę do dołu. Przykryć patelnię do pieczenia i przechowywać w lodówce na noc. Pieczeń wieprzową doprowadzić do temperatury pokojowej w solance przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Ułóż pieczeń wieprzową na dużej blasze do pieczenia, mięsisty bok do góry. Wieprzowinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez około 1 godzinę i 15 minut, aż w najgrubszej części znajdzie się natychmiastowy termometr odczytowy 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 15 minut.
8
Używając małego, ostrego noża, obrać czerwony grejpfrut, usuwając cały gorzki biały pestkę. Pracując nad dużą miską, przeciąć między membranami, uwalniając sekcje grejpfruta do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony GrejpfrutCzerwony Grejpfrut
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
W małej misce połączyć sok pomarańczowy, ocet winny czerwony, oliwę z oliwek i miód; doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodaj pokrojony koper włoski i czerwoną cebulę do grejpfruta sekcji w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Pieczeń wieprzową pokroić w kotlety i przełożyć na talerze. Sałatkę z kopru włoskiego wrzucić z dressingiem, ułożyć sałatkę razem z kotletami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ziele angielskieziele angielskie43 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz czarnypieprz czarny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kolendrynasiona kolendry2largesCebulki kopru włoskiego, rdzeniowane i bardzo cienko pokrojone na mandolinieCebulki kopru włoskiego, rdzeniowane i bardzo cienko pokrojone na mandolinie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)całe nasiona kopru włoskiegocałe nasiona kopru włoskiego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)jagody jałowcajagody jałowca2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy3kilogramy(ok. 10-żeberek, pieczeń schabowa z kością(ok. 10-żeberek, pieczeń schabowa z kością1Dużeczerwony grejpfrutczerwony grejpfrut1małeczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)strąki anyżu gwiaździstegostrąki anyżu gwiaździstego1galon1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia10
Magazyn