Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego
Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym, Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, oraz Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń.
Instrukcje
W dużym garnku, toast wszystkie przyprawy na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać wodę, sól, brązowy cukier i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia soli i cukru.
Wlać solankę do dużej patelni i ostudzić do temperatury pokojowej.
Do solanki włożyć pieczeń wieprzową, mięsistą stronę do dołu. Przykryć patelnię do pieczenia i przechowywać w lodówce na noc. Pieczeń wieprzową doprowadzić do temperatury pokojowej w solance przed pieczeniem.
Ułóż pieczeń wieprzową na dużej blasze do pieczenia, mięsisty bok do góry. Wieprzowinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez około 1 godzinę i 15 minut, aż w najgrubszej części znajdzie się natychmiastowy termometr odczytowy 14
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 15 minut.
Używając małego, ostrego noża, obrać czerwony grejpfrut, usuwając cały gorzki biały pestkę. Pracując nad dużą miską, przeciąć między membranami, uwalniając sekcje grejpfruta do miski.
W małej misce połączyć sok pomarańczowy, ocet winny czerwony, oliwę z oliwek i miód; doprawić sos solą i pieprzem.
Dodaj pokrojony koper włoski i czerwoną cebulę do grejpfruta sekcji w dużej misce.
Pieczeń wieprzową pokroić w kotlety i przełożyć na talerze. Sałatkę z kopru włoskiego wrzucić z dressingiem, ułożyć sałatkę razem z kotletami i podawać.