Schab pieczony z pieczonym czosnkiem Vinaigrette
Pieczony Schab z pieczonym czosnkiem Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Cytrynowy Czosnek Pieczony Schab, Schab pieczony z rozmarynem i czosnkiem, oraz Schab Pieczony Z Rozmarynem, Czosnkiem I Koprem Włoskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Cebulki czosnku pokroić na pół w poprzek w górę i na dół.
Połówki czosnku ułożyć na arkuszu folii, skropić oliwą z oliwek i posypać solą. Złóż folię i wokół połówek czosnku, upewniając się, że pozostają płaskie. Zamknąć folię w szczelnym opakowaniu. Pieczeń na złoty i miękki, o 60 protokół. Czosnek trzymać w folii i lekko ostudzić.
Schab ułożyć na średniej, ciężkiej patelni. Doprawić wszystkie strony solą i pieprzem.
Umieścić wieprzowinę w piekarniku 30 minut po rozpoczęciu pieczenia czosnku. Piecz, aż natychmiastowy odczyt termometru rejestruje 140 do 145 Stopni F, około 30 do 40 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika, polędwicę schabową przykryj folią i pozostaw na 15 minut.
Usuń goździki, ściskając podstawę czosnku.
Czosnek, pietruszkę i ocet balsamiczny umieścić w blenderze. Pulsuj maszynę do wymieszania.
Wlać olej do blendera podczas pracy maszyny.
Dodaj cukier, sól, pieprz i wodę i zmiksuj do momentu włączenia.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 3/4 cala i przełożyć na półmisek.
Skropić niektóre vinaigrette nad wieprzowiną i przekazać Pozostałe vinaigrette obok wieprzowiny w małym naczyniu.