Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj schabu pieczonego z koprem włoskim i czosnkiem. Ten przepis służy 8. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz koszerną sól, wodę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego, Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, oraz Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek mielony, sól i tymianek, aby zrobić pastę dużym ciężkim nożem i przenieść do małej miski.
Nasiona kopru włoskiego i ziarna pieprzu zmielić w młynku do przypraw, aż zostaną drobno zmielone i wymieszać z pastą czosnkową.
Przetrzyj pastę na całej stronie mięsa i tłuszczu pieczonego, naciskając, aby przylegać.
Na małej patelni do pieczenia lub (13 - na 9-calowej) patelni do pieczenia i marynować w lodówce, luźno przykryte, przez co najmniej 2 i do 6 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pieczeń włożyć do małej patelni do pieczenia tłuszczu (jeśli nie jest już w patelni) i wlać wino i wodę na dno patelni.
Pieczona wieprzowina w środku piekarnika (lub dolnej trzeciej, jeśli całe menu), aż natychmiastowy termometr odczytu włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 60°, około 1 1/2 do 1 3/4 godzin.
Wyjąć pieczeń z piekarnika i niech reszta, luźno pokryte folią, na patelni 25 do 30 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o 10 STOPNI, podczas gdy mięso odpoczywa).
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia, a za pomocą długiego noża pokrój mięso z kości w jednym kawałku. Pokroić w 1/2-calowe grube plastry, utrzymując plastry razem.
Przenieś kości na duży talerz i ułóż mięso na kości.
Rozgrzać soki na patelni do momentu bulgotania, następnie dodać masło i ubić na patelni do momentu włączenia.
SOS podawać razem z mięsem.