Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym

Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj schabu pieczonego z koprem włoskim i czosnkiem. Ten przepis służy 8. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz koszerną sól, wodę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego, Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, oraz Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielony, sól i tymianek, aby zrobić pastę dużym ciężkim nożem i przenieść do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Nasiona kopru włoskiego i ziarna pieprzu zmielić w młynku do przypraw, aż zostaną drobno zmielone i wymieszać z pastą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
PieprzPieprz
3
Przetrzyj pastę na całej stronie mięsa i tłuszczu pieczonego, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Na małej patelni do pieczenia lub (13 - na 9-calowej) patelni do pieczenia i marynować w lodówce, luźno przykryte, przez co najmniej 2 i do 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczeń włożyć do małej patelni do pieczenia tłuszczu (jeśli nie jest już w patelni) i wlać wino i wodę na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pieczona wieprzowina w środku piekarnika (lub dolnej trzeciej, jeśli całe menu), aż natychmiastowy termometr odczytu włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 60°, około 1 1/2 do 1 3/4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć pieczeń z piekarnika i niech reszta, luźno pokryte folią, na patelni 25 do 30 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o 10 STOPNI, podczas gdy mięso odpoczywa).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia, a za pomocą długiego noża pokrój mięso z kości w jednym kawałku. Pokroić w 1/2-calowe grube plastry, utrzymując plastry razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
6
Przenieś kości na duży talerz i ułóż mięso na kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
7
Rozgrzać soki na patelni do momentu bulgotania, następnie dodać masło i ubić na patelni do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
8
SOS podawać razem z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn