Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois
Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz sól morską, ocet winny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schab pieczony z ziołami i czosnkiem, Pieczeń Schabowa Z Czosnkiem, oraz Pieczeń Schabowa Z Czosnkiem.
Instrukcje
Usuń skórę wieprzowiny w jednym kawałku (nie jest to trudne: cienkim, ostrym nożem, delikatnie pokrój pod skórą, podążając za nią wokół wieprzowiny), a następnie delikatnie zdobądź ją (jeśli masz wątpliwości, Twój rzeźnik usunie kość i zdobędzie ją za Ciebie).
Umieść skórę tam, gdzie była wcześniej. Na patelni układamy cebulę i układamy na nich wieprzowinę i skórkę, następnie doprawiamy solą i pieprzem. Włożyć do gorącego piekarnika 218° na 2 godziny.
W międzyczasie przygotuj dressing: wymieszaj czosnek, anchois, kapary, pietruszkę, olej, ocet i pieprz i trzymaj w gotowości. Piętnaście minut przed wieprzowiną ugotuj rzep we wrzącej osolonej wodzie. Po ugotowaniu dodajemy zieleninę, a następnie od razu odcedzamy.
Umieść je w misce do serwowania, Ubierz i wrzuć, aby wszyscy poznali opatrunek.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika; będzie dobrze trzymać ciepło i będzie cieszyć się odpoczynkiem, jeśli sprawy są trochę zsynchronizowane.
Jeśli skóra nie jest wystarczająco chrupiące zwrócić go do piekarnika, aby chrupiące podczas pokroić schab na kotlety.
Umieść je na wierzchu ubranej rzepy i zieleni. Na koniec wyjmij chrupiącą skórkę z piekarnika i z grubsza posiekaj dużym nożem. Top danie off z tym i służyć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;