Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois

Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois
Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz sól morską, ocet winny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schab pieczony z ziołami i czosnkiem, Pieczeń Schabowa Z Czosnkiem, oraz Pieczeń Schabowa Z Czosnkiem.

Instrukcje

1
Usuń skórę wieprzowiny w jednym kawałku (nie jest to trudne: cienkim, ostrym nożem, delikatnie pokrój pod skórą, podążając za nią wokół wieprzowiny), a następnie delikatnie zdobądź ją (jeśli masz wątpliwości, Twój rzeźnik usunie kość i zdobędzie ją za Ciebie).
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Umieść skórę tam, gdzie była wcześniej. Na patelni układamy cebulę i układamy na nich wieprzowinę i skórkę, następnie doprawiamy solą i pieprzem. Włożyć do gorącego piekarnika 218° na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie przygotuj dressing: wymieszaj czosnek, anchois, kapary, pietruszkę, olej, ocet i pieprz i trzymaj w gotowości. Piętnaście minut przed wieprzowiną ugotuj rzep we wrzącej osolonej wodzie. Po ugotowaniu dodajemy zieleninę, a następnie od razu odcedzamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RzepaRzepa
OcetOcet
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieść je w misce do serwowania, Ubierz i wrzuć, aby wszyscy poznali opatrunek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika; będzie dobrze trzymać ciepło i będzie cieszyć się odpoczynkiem, jeśli sprawy są trochę zsynchronizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Jeśli skóra nie jest wystarczająco chrupiące zwrócić go do piekarnika, aby chrupiące podczas pokroić schab na kotlety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść je na wierzchu ubranej rzepy i zieleni. Na koniec wyjmij chrupiącą skórkę z piekarnika i z grubsza posiekaj dużym nożem. Top danie off z tym i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia17
Magazyn