Schab Pieczony

Schab Pieczony
Schab pieczony może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kotlety wieprzowe, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Pancetta Zawijany Pieczony Schab Schabowy, Schab faszerowany z boczkiem, szałwią i sosem Chianti, oraz Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak do pieczenia mięsa w płytkim naczyniu do pieczenia lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Umieść kotlety na stojaku. Sól i pieprz do smaku. Kotlety przykryć plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
4
Wlać wodę na dnie patelni, upewnij się, że nie jest wystarczająco wysoka, aby dotknąć kotletów. Przykryć folią lub szczelną pokrywką i piec przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Pokroić w jeden kotlet, aby sprawdzić doneness. Po zakończeniu kotletów wyjąć folię lub pokrywkę i powrócić do piekarnika na 15 do 20 minut, aby lekko brązowieć. Obserwuj uważnie podczas brązowienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn