Schab Nadziewany Suszonymi Owocami
Schab nadziewany suszonymi owocami jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 40g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, zioła, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami, Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów, oraz Schab nadziewany owocami i orzechami.
Instrukcje
W rondlu połącz morele, figi i rodzynki na średnim ogniu.
Dodaj sok jabłkowy i bulion z kurczaka.
Dodaj szałwię, masło, imbir, czosnek i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Gotuj, aż owoce zostaną odtworzone, a płyn zmniejszy się o połowę, około 25 minut.
Przenieś mieszankę owoców do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gęsta i gładka.
Wyrzeźb tunel przez środek lędźwi za pomocą ostrzenia stalowego lub drewnianego kołka. Poszerz tunel palcami. SOS wstrzyknąć do otworu za pomocą worka z ciastem wyposażonego w metalową końcówkę. Nadzienie powinno przejść całą drogę przez schab. Potrzyj wieprzowinę oliwą, ziołami, solą i pieprzem. Podsmaż wieprzowinę na gorącym grillu ze wszystkich stron, a następnie przełóż na dużą patelnię do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F. Piecz, aż termometr mięsa włożony do środka pieczenia rejestruje 160 stopni F, około 35 do 45 minut.
Przenieść pieczeń wieprzową na deskę do krojenia; odstawić na 10 minut przed wyrzeźbieniem w wiatraczku.
Podawać z sokami na patelni.