Mielony Schab może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 42g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.53 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka dodatków: rozmaryn, sok pomarańczowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony), Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy, oraz Azjatyckie Hamburgery Wieprzowe Z Mielonym Arbuzem.
Instrukcje
1
Podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek w 1 łyżce gorącego oleju na dużej patelni 8 protokół. Wymieszać miętę, sok pomarańczowy, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; gotować, często mieszając, 5 minut lub do momentu wyparowania soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Butterfly roast poprzez wzdłużne i poziome wyciąć środek pieczenia, cięcie w ciągu 1/2 " z drugiej strony. Otwórz pieczeń i umieść między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2", za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Rozłóż nadzienie cebulowe na pieczeni, pozostawiając 1 " margines wokół krawędzi.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Zmniejszyć do 350; Piec 1 godzinę i 15 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 16