Schab Jagnięcy Z Pestkami Słonecznika
Schab jagnięcy z pestkami słonecznika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, nasion słonecznika, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab jagnięcy z grzybami, Kotlet Schabowy Z Jagnięciny Adobo, oraz Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem i lekko posmarować białkiem. Na talerzu obiadowym wrzucić nasiona słonecznika z mąką.
Schab jagnięcy zwijamy w nasiona, aż do równomiernego i dokładnego pokrycia.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodać jagnięcinę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając łopatką, aż skorupa słonecznika rumiana na całym, o 2 protokół.
Przełożyć jagnięcinę na blachę do pieczenia i smażyć przez około 7 minut na średnio rzadkie. Każdy schab pokroić na 12 plastrów.
Ułóż 3 medaliony jagnięce na każdym z 8 rozgrzanych talerzy obiadowych.
Skropić trochę lawendowego balsamicznego Vinaigrette wokół jagnięciny i podawać od razu.