Schab Jabłkowo-Cynamonowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Schab z jabłkiem i cynamonem może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, pieprz, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlet schabowy z jabłkami cynamonowymi, Schab Z Jabłkami, oraz Schab Pieczony Jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni, brązowy pieczeń w oleju ze wszystkich stron; ostudzić lekko. Za pomocą noża do parowania, wyciąć około szesnastu 3-in.- głębokie szczeliny po bokach pieczenia; włóż jeden plasterek jabłka do każdej szczeliny.
Połowę pozostałych jabłek umieść w 4-qt. powolna kuchenka.
Ułożyć pieczone na jabłkach.
Skropić miodem, na wierzch dodać cebulę i pozostałe jabłka.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń mieszankę wieprzowiny i jabłek; utrzymuj ciepło.
Przenieść soki do gotowania na małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Podawać z mieszanką wieprzowo-jabłkową.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.