Schab Faszerowany Serem
Schab nadziewany serem jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka parmezanu, świeżo zmielony pieprz, musztarda-zielone liście, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab faszerowany z dyni i serem pleśniowym, Schab Nadziewany Figami, oraz Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą.
Instrukcje
Lay schab tłuszczu bok w dół. Zrobić cięcie wzdłuż środka mięsa i około 2/3 drogi przez niego. Wypchnij mięso na płasko i, zaczynając od najgłębszej części środkowego cięcia, wykonaj 1-calowe poziome cięcie w kierunku każdej strony biegnącej wzdłuż mięsa. Wypchnij mięso na płasko.
Wykończenia łodygi kończy się z zieleni musztardy, opłukać liście, i zanurzyć we wrzącej wodzie więdną; odcedzić krótko.
Linia mięsa wzdłuż zieleni, nakładając się w razie potrzeby, rozciągając się o 4 cale poza końcami mięsa. Łyżka Boursin na liście w dół pieczonego, następnie posypać równomiernie parmezanem. Fold rozszerzone liście nad serem równo z końcami mięsa. Następnie ułóż liście wzdłuż sera. Delikatnie zwiń schab z powrotem w kłodę (nie zgniataj sera) i zawiąż bawełnianym sznurkiem w odstępach 2-calowych.
Ułóż schab wycięty z boku, na patelni 10 - na 15-calowej i obficie posyp pieprzem
Piec w piekarniku 375, aż mięso będzie 150 do 155 w środku najgrubszej części (nie w serze), 50 do 55 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na co najmniej 20 minut.
Przenieść pieczeń na talerz i zachować ciepło. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z kapiących patelni.
Dodać bulion i ubijać na gładką masę. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 1 1/4 filiżanki, o 10 protokół. Aby uzyskać gładki SOS, zamieszaj w blenderze.
Schab pokroić w plastry o grubości od 3/4 do 1 cala, usunąć Sznurek i podawać z sosem.