Schłodzona zupa buraczana ze szczypiorkiem

Schłodzona zupa buraczana ze szczypiorkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka miodu, Dekor: szczypiorek i śmietana, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Awokado Z Krewetkami I Szczypiorkiem, Schłodzona zupa kukurydziano-Rakowa z Creme Fraiche i szczypiorkiem, oraz Zupa buraczana o zapachu pomarańczy ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na małym ogniu.
Dodaj marchew i cebulę. Przykryć; gotować na średnim małym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Dodać ocet, przykryć i gotować, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 10 minut dłużej, lub aż ocet zmniejszy. Pracując partiami, dodaj buraki z ich płynem, miodem i mieszaniną marchwi do blendera. Puree.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszać w maślance. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin. (Można zrobić 2 dni wcześniej, przykryć i schłodzić.)
Aby służyć, Chochla do miski lub kubki. Top ze szczypiorkiem i kwaśną śmietaną.