Scandinavian Almond Bars
Skandynawskie batony migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka masła, soli, proszku do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Scandinavian Almond Bars, Scandinavian Almond Bars, oraz Skandynawskie Ciasto Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajko i ekstrakt z migdałów; wymieszać na puszystą masę. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą; dobrze wymieszać.
Podziel ciasto na 4 kawałki i zwiń każdą z nich w kłodę o długości około 12 cali.
Umieść 2 dzienniki na arkuszu ciastek od 4 do 5 cali. Spłaszczyć każdą rolkę ręcznie, aż będzie około 3 cali szerokości.
Zmiksuj spłaszczoną roladę z mlekiem i posyp pokrojonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku 12 do 15 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Podczas gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, pokroić je w poprzek po przekątnej, w plastry o szerokości około 1 cala. Gdy ostygnie, skropić lukrem migdałowym.
Lukier migdałowy: w małej misce wymieszaj cukier puder, ekstrakt migdałowy i mleko do uzyskania gładkiej konsystencji.