Scandinavian Almond Bars

Scandinavian Almond Bars
Skandynawskie batony migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka masła, soli, proszku do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Scandinavian Almond Bars, Scandinavian Almond Bars, oraz Skandynawskie Ciasto Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, masło śmietankowe i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko i ekstrakt z migdałów; wymieszać na puszystą masę. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
4
Podziel ciasto na 4 kawałki i zwiń każdą z nich w kłodę o długości około 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Umieść 2 dzienniki na arkuszu ciastek od 4 do 5 cali. Spłaszczyć każdą rolkę ręcznie, aż będzie około 3 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Zmiksuj spłaszczoną roladę z mlekiem i posyp pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
MlekoMleko
RolkaRolka
7
Piec w nagrzanym piekarniku 12 do 15 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Podczas gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, pokroić je w poprzek po przekątnej, w plastry o szerokości około 1 cala. Gdy ostygnie, skropić lukrem migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Lukier migdałowy: w małej misce wymieszaj cukier puder, ekstrakt migdałowy i mleko do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Cukier PuderCukier Puder
MigdałyMigdały
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mżawka nad ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn