Scallop Crudo
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz aleppo, liście rukoli dziecięcej, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Scallop Crudo, PRZEGRZEBEK CRUDO Z ARBUZOWĄ RZODKIEWKĄ, OGÓRKIEM I SHISO, oraz Halibut Crudo.
Instrukcje
Pokrój każdy przegrzebek w poprzek na 3 plasterki. (Pozostaw w całości, jeśli używasz przegrzebki.)
Umieścić w płytkiej szklanej misce lub talerzu.
Dodaj sok z cytryny Meyer i sól morską. Marynować 5 minut.
Ułóż przegrzebki na 4 talerzach, zastrzegając marynatę. Rozrzuć pomarańcze wokół przegrzebków.
Posypać pieprzem Aleppo i rozdartą miętą.
Oliwę z oliwek ubić w marynacie; łyżkę nad przegrzebkami.