Sałatki Warstwowe Z Indyka Taco

Sałatki Warstwowe Z Indyka Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatek warstwowych z indykiem Taco. Jedna porcja zawiera 819 kalorii, 33g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz starą el 'n chunky salsę, pomidory, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Mini Sałatki Z Indyka Taco, Warstwowe Meksykańskie Sałatki Kukurydziane, oraz Warstwowe sałatki z grilla z grillowanymi Hot dogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać składniki dressingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do każdej sałatki użyj pojemnika na 4 do 5 filiżanek. W każdym pojemniku warstwa składników w tej kolejności: 1 1/2 szklanki sałaty, 1 łyżka cebuli, 1/2 szklanki indyka, 1/4 szklanki kukurydzy, 1/2 szklanki pomidorów, 1/4 szklanki dressingu i 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Umieść mały kawałek woskowanego papieru na każdej sałatce; posypać 1/2 szklanki chipsów na woskowanym papierze. Przykryć; przechowywać w lodówce do 24 godzin lub sałatki mogą być rzucane i podawane natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
4
Aby służyć, Usuń woskowany papier; Wrzuć sałatki.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn