Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki żurawinowo-gruszkowej. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 178 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki, sól, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka z gruszką i żurawiną, Sałatka Z Żurawiną, Gruszką, Jabłkiem, oraz Sałatka z kurczakiem i gruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dressingu, w dużej misce, ubić razem pierwsze sześć składników; odstawić. Na ciężkiej małej patelni roztopić cukier na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego