Sałatka żurawinowa z winogronami
Sałatka żurawinowa z winogronami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś winogrona, bitą polewę, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z winogronami, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Winogronami, oraz Sałatka z kurczakiem z winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj żurawinę i cukier. W lodówce pozostawić mieszaninę na 4 godziny.
Wymieszać żurawinę z cukrem w durszlaku.
Umieścić durszlak w dużej misce. Pozostawić mieszaninę do drenażu 8 godzin lub przez noc.
Mieszankę żurawinową umieścić w średniej misce. Wymieszać z winogron, orzechów włoskich, pianek i rozmrożone mrożone bitą polewą. Schłodzić w lodówce do podania.