Sałatka żurawinowa Lidii to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 464 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żurawinę, cukier, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Lydia ' s Austrian Raspberry Shortbread, Zupa z kapusty kiełbasowej Lidii, oraz Pastan A La Lydia (Halloween Inspired) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce zmiel żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z cukrem. Schłodzić przez noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce wymieszaj mieszankę żurawinową, pianki, orzechy pekan i winogrona. Złożyć w nondairy bitą polewą 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Winogrona
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego