Sałatka żurawinowa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos żurawinowy w galaretce, ananas, żelatynę o smaku wiśniowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym, Sałatka Żurawinowa, oraz Sałatka Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszaj wrzącą wodę i żelatynę wiśniową razem w misce, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowym
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać sos żurawinowy w rondlu na średnim ogniu, aż się stopi; wymieszać z mieszaniną żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wymieszać jabłka i orzechy włoskie do mieszanki sosu żurawinowego; dodać ananasa z sokiem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, 8 godzin na noc.