Sałatka zimowo-wiosenna

Sałatka zimowo-wiosenna
Sałatka zimowo-wiosenna to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 102 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chimayó chile w proszku, liście kapusty napa, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka posiekana zimą, wiosną, latem i jesienią, Przepis na sałatkę zimową (z sosem dmuchającym) Sałatka Reci, oraz Zimowe inspiracje sałatkowe {: Sałatka Cezar z boczkiem}.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn