Sałatka Ziemniaczano-Biała

Sałatka Ziemniaczano-Biała
Słodkie ziemniaki-sałatka z białych ziemniaków może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 54 fanów. Jeśli masz seler, ocet destylowany, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Sweet & White, Słodkie pomidory czerwone białe i niebieskie Sałatka ziemniaczana, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki ułożyć w dwóch osobnych rondelkach i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie włączyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować do miękkości, ale nadal twarde, 12 do 14 minut dla słodkich ziemniaków, i 10 do 12 minut dla białych ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić i umieścić w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Posypać octem i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Aby zrobić dressing, połączyć majonez, śmietana, sok z cytryny i curry w małej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszać zieloną cebulę, seler, i kolendry z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Wlać dressing na mieszaninę ziemniaków i wrzucić do równomiernego pokrycia warzyw. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem niech smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn