Sałatka ziemniaczana ze świeżych warzyw

Sałatka ziemniaczana Garden Fresh może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 112 kalorii . Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 20 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga bazylii, pieprzu, zielonej fasoli i octu winnego. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i przyjazną dla FODMAP . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy obejmują : Sałatkę z pomidorów, papryki i ogórków Garden Fresh Heirloom , Tost z awokado, karmelizowaną słodką cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szczypiorkiem ogrodowym i kwiatami szczypiorku oraz Sos pomidorowy i spaghetti Garden Fresh .
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 4 minuty. Dodaj fasolę; przykryj i gotuj przez 10-12 minut dłużej, aż warzywa zmiękną.
W małej misce wymieszaj oliwę, ocet, bazylię, pietruszkę, sól i pieprz.
Zalej mieszankę ziemniaczaną; wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Przed podaniem wymieszać, na wierzchu ułożyć jajka i pomidory.