Sałatka ziemniaczana z sosem miodowo-maślanym

Sałatka ziemniaczana z sosem miodowo-maślanym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz fasolę, pietruszkę płaskolistną, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z jajek i ziemniaków z sosem maślanym, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Sałatka z kiełbasą i ziemniakami na ciepło z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryć ziemniaki zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić ziemniaki i lekko ostudzić, a następnie pokroić w 1/2 cala kostkę.
Tymczasem, w innym średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-miękkie, o 6 protokół.
Fasolę odcedzić w durszlaku i odświeżyć pod zimną wodą.
Dobrze osuszyć i osuszyć.
W dużej misce wymieszaj maślankę z miodem, pietruszką, szczypiorkiem, szalotką, octem, musztardą, estragonem, szalotką i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rzodkiewki i fasolę; wrzucić do herbu.
Dodać ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i delikatnie wrzucić sałatkę.
Przełożyć sałatkę na talerze i podawać w temperaturze pokojowej.