Sałatka ziemniaczana z pesto z rukoli, groszkiem i cukinią
Sałatka ziemniaczana z pesto z rukoli, groszkiem i cukinią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarty szpinak, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczano-fasolowa Michaela Natkina z pesto z rukoli, Groszek i fasolka szparagowa z pesto Rukolowo-miętowym, oraz Groszek i fasolka szparagowa z pesto Rukolowo-miętowym.
Instrukcje
Aby przygotować pesto, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż do zmielenia.
Dodać sok z cytryny i kolejne 4 składniki (sok z cytryny przez pieprz); proces do dobrze wymieszane.
Umieścić ziemniaki w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 9 minut.
Dodać groszek i gotować 1 minutę lub do miękkości.
Połączyć mieszaninę ziemniaków, pesto, i cukinia w misce; wrzucić dobrze.