Sałatka ziemniaczana z boczkiem i sosem Barbecue

Sałatka ziemniaczana z boczkiem i sosem Barbecue
Przepis Sałatka ziemniaczana z boczkiem i sosem Barbecue jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 363 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.04 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, kiełki cebuli, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Kurczak Monterey z sosem Barbecue, bekonem i serem, oraz Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą i zagotuj na umiarkowanie wysokim ogniu. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki odsączyć, a gdy będą wystarczająco chłodne, pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Tymczasem, na średniej patelni, gotować plastry boczku na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na papierowych ręcznikach i grubo pokruszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
W dużej misce wymieszać majonez z sosem barbecue, olejem musztardowym i octem po sherry. Złożyć ziemniaki do dressingu, gdy są jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ocet SherryOcet Sherry
Olej GorczycowyOlej Gorczycowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odstawić sałatkę ziemniaczaną, mieszając kilka razy, aż ziemniaki ostygną i wchłoną większość dressingu, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Dodać seler, czerwoną cebulę, pietruszkę i estragon do ziemniaków i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
8
Odstawić na dodatkowe 20 minut, mieszając kilka razy.
9
Udekorować boczkiem i kiełkami, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn