Sałatka ziemniaczana z boczkiem i sosem Barbecue
Przepis Sałatka ziemniaczana z boczkiem i sosem Barbecue jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 363 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.04 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, kiełki cebuli, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Kurczak Monterey z sosem Barbecue, bekonem i serem, oraz Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą i zagotuj na umiarkowanie wysokim ogniu. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 35 protokół.
Ziemniaki odsączyć, a gdy będą wystarczająco chłodne, pokroić na pół.
Tymczasem, na średniej patelni, gotować plastry boczku na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i grubo pokruszyć.
W dużej misce wymieszać majonez z sosem barbecue, olejem musztardowym i octem po sherry. Złożyć ziemniaki do dressingu, gdy są jeszcze ciepłe.
Odstawić sałatkę ziemniaczaną, mieszając kilka razy, aż ziemniaki ostygną i wchłoną większość dressingu, około 20 minut.
Dodać seler, czerwoną cebulę, pietruszkę i estragon do ziemniaków i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić na dodatkowe 20 minut, mieszając kilka razy.
Udekorować boczkiem i kiełkami, następnie podawać.