Sałatka Ziemniaczana Tzatziki
Sałatka ziemniaczana Tzatziki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka selera, ziemniaków, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Tzatziki, Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków Tzatziki, oraz Cukinia-placki ziemniaczane z Tzatziki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, odkryte, 10-15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i umieścić w dużej misce. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż do schłodzenia.
W małej misce wymieszaj sos tzatziki, seler, jogurt, zieloną cebulę, koperek, pietruszkę, sól, sól selerową, pieprz i miętę w razie potrzeby. Łyżką ziemniaków; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Sos do maczania można połączyć z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Bellissima musujące różowe z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Bellissima Sparkling Rose]()
Bellissima Sparkling Rose
Jest to eleganckie, jasne różowe, z nutami truskawek i grejpfrutów oraz miękką, trwałą pianką. Niepakowane w ostatniej chwili musujące różowe wino bellissima idealnie komponuje się z wędzonym łososiem, skorupiakami i przystawkami z owoców morza, takimi jak tatar z tuńczyka, sushi i sashimi.