Sałatka Ziemniaczana Ranczo Red Skin

Sałatka ziemniaczana ranczo Red Skin wymaga z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 11g białka, oraz 31g tłuszczu. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i podnieś ser cheddar, zieloną cebulę, dip i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka ziemniaczana z czerwoną skórką z boczkiem, Zacier Ziemniaczany Z Czerwoną Skórką, oraz Grillowana Sałatka z czerwonych ziemniaków z kiełbasą i Ranczo {niskotłuszczowa, GF + wysokobiałkowa}.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i zalej osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 20 minut.
Odcedź i wstaw do lodówki na zimno, a następnie pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Podczas gdy ziemniaki gotują się na wolnym ogniu, ugotuj boczek.
Umieść boczek na dużej patelni; gotuj na średnim ogniu, aż będzie brązowy i chrupiący, około 10 minut.
Odcedź plastry boczku na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym; kruszyć.
Połącz ugotowane ziemniaki, pokruszony boczek, ser Cheddar i zieloną cebulę w dużej misce. Złóż dip ranczo. Wstaw do lodówki na noc.