Sałatka ziemniaczana mojej mamy
Sałatka ziemniaczana mojej mamy wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 707 kalorii, 15g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ziemniaków, majonezu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naprawdę Dobra Zapiekanka Ziemniaczana, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużej patelni z wodą i gotuj na średnim ogniu do miękkości, o 12 protokół.
Odcedzić ziemniaki i umieścić w lodówce do ostygnięcia.
Umieścić jajka w rondlu z zimną wodą na średnim ogniu i doprowadzić do pełnego wrzenia. Wyłączyć ogień, przykryć patelnię i odstawić jajka do gorącej wody na około 15 minut. Jajka dokładnie schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obłożyć. Schłodzone jajka posiekać i umieścić w dużej misce sałatkowej.
Wymieszać cebulę, słodkie ogórki kiszone i majonez do jaj, i niech mieszaninę schłodzić w lodówce co najmniej l / 2 godziny, aby wymieszać smaki.
Wymieszać schłodzone pokrojone ziemniaki i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1/2 godziny.